Aktuality 45. ročníku

Zpět na výpis zpráv.

Ve Zlíně proběhne 2. kolo castingu

3. 1. 2005 | Do druhého kola postoupilo celkem 13 dívek a 10 chlapců, kteří se sejdou s fotografem Ondřejem Hoštem a režisérem Karlem Janákem zítra, tj. v úterý 4. ledna 2005

Zlínský filmový festival se bude v letošním roce prezentovat novým vizuálem, který pro něj připravila komunikační agentura Comtech. Základem nové vizuální prezentace festivalu bude reálná fotografie a v návaznosti i hraná znělka.

Pro fotografie i znělku začal festival hledat v celé České republice ty správné dětské tváře. První kolo castingu "Hledáme tváře festivalu" proběhlo ve Zlíně v první polovině měsíce prosince. Do druhého kola postoupilo celkem 13 dívek a 10 chlapců, kteří se sejdou s fotografem Ondřejem Hoštem a režisérem Karlem Janákem zítra, tj. v úterý 4. ledna 2005 od 10:00 do 16:00 v malém filmovém ateliéru Vyšší odborné školy filmové ve Zlíně. Po konečném výběru tváří festivalu připraví Ondřej Hošt kolekci fotografií pro tištěné prezentační materiály festivalu. Karel Janák, který režíroval v kinech úspěšný film Snowboarďáci, se scénáristicky i režijně ujme festivalové znělky.