Aktuality 45. ročníku

Zpět na výpis zpráv.

KABIR BEDI, filmový Sandokan zamíří do Zlína

8. 12. 2004 | Indická herecká star KABIR BEDI, u nás známý především jako představitel filmového Sandokana zamíří koncem května do festivalového Zlína. Produkci festivalu potvrdil přijetí pozvání jeho manažer Kartikeya Talreja

Indická herecká star KABIR BEDI, u nás známý především jako představitel filmového Sandokana zamíří koncem května do festivalového Zlína. Produkci festivalu potvrdil přijetí pozvání jeho manažer Kartikeya Talreja.

Nápad pozvat do Zlína na festival právě Kabira Bediho vzešel z hlavy Vítězslava Jandáka jr. a generální konzulky České republiky v Mumbai paní Ireny Krasnické. Jandák jr. se s ní sešel letos v létě v Mumbai, kde natáčel s produkcí Artur Krensky Films dokument o slavné Boliwoodské herečce českého původu Janě Gubtě. "Při jednom z rozhovorů paní Krasnická vzpomněla, že Českou republiku miluje a již dříve navštívil i známý indický herec Kabir Bedi", uvedl Jandák jr. "Tak vlastně vznikl nápad pozvat pana Bediho na festival do Zlína. Paní Krasnická přislíbila pomoc a sehnala pro nás kontakt na jeho manažera", doplnil. Po návratu domů předal Jandák jr. kontakty produkci festivalu a ta oslovila pana Talreja s žádostí o předání pozvání panu Bedimu. Pan Talreja přislíbil obratem svou pomoc a včera odpoledne zaslat produkci festivalu skvělou zprávu, že pan Kabir Bedi pozvání do Zlína s radostí přijímá. Není nezajímavé, že i samotný pan Kartikeya Talreja patří v Indii mezi významné osobnosti filmařského světa. Je totiž ředitelem filmové školy Digital Academy v Mumbai. A tak není vyloučeno, že se ve Zlíně koncem května objeví i on.

Kabir Bedi, filmový Sandokan