Aktuality 45. ročníku

Zpět na výpis zpráv.

Důležité smlouvy podepsány

26. 11. 2004 | I letos jsme stejně jako každý rok slavnostně podepisovali důležité smlouvy mezi partnery, mediálními partnery a festivalem. Vše se odehrálo v pražském divadle Minor v úterý 23. listopadu 2004

I letos jsme stejně jako každý rok slavnostně podepisovali důležité smlouvy mezi partnery, mediálními partnery a festivalem. Vše se odehrálo v krásném prostředí pražského divadla Minor v úterý 23. listopadu 2004.

Po krátkém úvodu, o který se postaral moderátor Jakub Železný společně s prezidentem festivalu Vítězslavem Jandákem dostala slovo Irena Ondrová, náměskyně primátora Města Zlín, které je společně s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně spolupořadatelem festivalu. Poté se ujal slova Petr Koliha, programový ředitel festivalu a prezentoval nejen programové novinky pro rok 2005, ale i novinky ve vizuální komunikaci festivalu.

V průběhu odpoledne byly podepsány smlouvy s Allianz pojišťovnou (generální partner), Českou televizí (hlavní mediální partner), Bawag International Bank (hlavní partner), Českým rozhlasem (hlavní mediální partner) a deníkem Právo (hlavní mediální partner). Slovo dostali také zástupci ostatních partnerů, kteří mají s festivalem podepsány dlouhodobé smlouvy nebo jejichž smlouvy byly podepsány již dříve. Mezi takové patří společnosti Microsoft, Škoda Auto, České dráhy, DHL a ČEZ. V závěru oficiální části programu dostala slovo taktéž ředitelka Nadace Kapaka Naděje Vendula Svodobová, která prezentovala přínosy dlouhodobé spolupráce mezi festivalem a nadací Zlínskému kraji.

Václav Kasík (generální ředitel, Český rozhlas), Stanislava Zajícová (ředitelka útvaru vnějších vztahů, vydavatelství Borgis), Jiří Janeček (generální ředitel, Česká televize), Vítězslav Jandák (prezident, Film Festival Zlín), Miroslav Tacl (předseda představenstva, Allianz pojišťovna), Markus Herman (předseda představenstva, Bawag International Bank)

více fotografií ZDE