Aktuality 45. ročníku

Zpět na výpis zpráv.

JAK K NÁM! Informace pro účastníky castingu.

29. 11. 2004 | Všichni z vás, kteří jste obdrželi zprávu, že jste přijati do castingu "HLEDÁME TVÁŘE FESTIVALU", by jste neměli přehlédnout tyto informace. Na tomto místě Vám poradíme, jak se co nejsnáze dostanete až k nám, na zlínský "kopec snů"

Všichni z vás, kteří jste obdrželi informace, že jste přijati do castingu "HLEDÁME TVÁŘE FESTIVALU", by jste neměli přehlédnout tyto informace. Na tomto místě Vám poradíme, jak se co nejsnáze dostanete až k nám, na zlínský "kopec snů"

Pro ty z Vás, kteří pojedete se svými rodiči AUTEM ve směru od Prahy a Brna je nejsnazší tato cesta:

Praha D1 - Brno D1 - exit Uherské Hradiště - směr Uherské Hradiště - Uherské Hradiště - Otrokovice - Zlín
Z Otrokovice do Zlína (délka cesty asi 12 km) jedete po ulici Třída Tomáše Bati až na světelnou křižovatku u Velkého kina (po pravé straně, budova s velkým reklamním nápisem Ateliéry Bonton Zlín). Na této křižovatce odbočíte doprava a jedete cca další 2 km do kopce lesem, směr Krematorium - Lesní hřbitov. Na horizontu odbočíte doleva a pokračujete podle cedulí Filmový festival, Ateliéry Bonton Zlín, Filmová škola ještě cca 1 km. Zde, na parkovišti před areálem Ateliérů Bonton Zlín zaparkujete a přihlásíte se ve vrátnici areálu.

Nejkratší či provozně nejvýhodnější trasu do Zlína si můžete snadno naplánovat pomocí služby Routeplanner na internetových stránkách ŠkodaAuto.

Pro ty z Vás, kteří jste se rozhodli docestovat do Zlína AUTOBUSEM nebo VLAKEM:

Vlakem či autobusem docestujete do stanice "Zlín střed". Odtud se vydáte na zastávku trolejbusu a autobusu MHD s názvem Náměstí Práce (směr do kopce). Nasednete na autobus číslo 31 a pokračujete jím do stanice Filmové ateliéry. Autobus staví na parkovišti před areálem Ateliérů Bonton Zlín, kde se přihlásíte ve vrátnici.