Aktuality 45. ročníku

Zpět na výpis zpráv.

ZLÍN 2005 - ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE JIŽ DNES

30. 7. 2004 | Patříte mezi příznivce našeho festivalu? Nebo jste o nás zatím jen slyšeli, ale příští ročník by jste již chtěli prožít s námi? Zapište si již dnes do svých diářů termín konání příštího festivalu ve Zlíně.

Patříte mezi příznivce našeho festivalu? Nebo jste o nás zatím jen slyšeli, ale příští ročník by jste již chtěli prožít s námi? Zapište si již dnes do svých diářů termín konání příštího festivalu ve Zlíně.

ZLÍN 2005 - 45. MEZINÁRODNÍ FESTIVAL FILMŮ PRO DĚTI A MLÁDEŽ
29. května - 4. června 2005

Těšíme se na viděnou.

Do doby, než se všichni potkáme ve Zlíně, můžeme se i nadále setkávat na našich internetových stránkách. V průběhu podzimu se celý štáb plně věnuje zajištění finančních prostředků na pořádání nového ročníku festivalu a přípravě a aktualizaci základních programových schémat. Naše aktuální zpravodajství nebude tedy tak časté, jak jste byli zvyklí v jarních měsících. Některé odkazy budou dočasně nefunkční, ale většina důležitých informací jako jsou výsledkové listiny nebo on-line festivalový katalog jsou Vám stále k dispozici. Od ledna 2005 se naše internetová prezentace představí opět v plném rozsahu.

Máte-li pro nás jakékoliv náměty či připomínky nebojte se projevit svůj názor a napište nám na festival@zlinfest.cz.